Ingen nisje for liten

Blogger har lenge hvert i vinden hvor personer kan skrive og dele livet sitt med andre. Nisjeblogger blir nå stadig mer populært. En nisjeblogg er en blogg som spesialiserer seg på et bestemt tema, marked eller hobby. Slike blogger brukes for å markedsføre noe på Internet hvor bloggeren ofte tjener penger på å selge sin nisje via bloggen sin eller ved å få betalt med per klikk annonser.

shutterstock_325899803

Det fins utallige nisjer og nisjeblogger:

  • Det fins blogger for de som er veldig interessert i foto og fotografering, som bloggen Digital Photography School som inspirerer hobbyfotografer, og byr på tips og triks.
  • Er du heller interessert i å lære å snakke et nytt språk? Da kan bloggen og det stilige konseptet Fluent in 3 months være noe for deg.
  • En stilfull nisje som skjorter og slips kan du finne ved å sjekke ut bloggen Neckwear som spesialiserer seg innen dette. Her finner du sikkert mye flott til deg selv eller fine gaver til familie og venner.
  • Er du heller interessert i nye mattrender kan det være en ide og kikke innom bloggen til Veganmisjonen og finne noen deilige oppskrifter.
  • For deg som er aktiv og ønsker å lære en ny sport som vindsurfing, fins det en nisje for det også på Pure Windsurfing.
  • Eller er du den kreative typen som alltid liker å ha noe og henge fingrene i? Sjekk ut nisje bloggen Young House Love, en DIY-blogg for å dekorere hjemmet ditt.

Innholdet til slike blogger har et mindre marked, og da kan det være vanskelig å få lesere, brukere eller betalende kunder. Bloggen må ha godt relevant innhold som alltid er oppdatert og av høy kvalitet for at den rette målgruppen skal finne det de leter etter. Med god søkeroptimalisering er det ingen nisje som er for liten å blogge om. I tillegg er det viktig med eventuelle annonser på nettsted eller søkemotorer hvor nettopp din målgruppen vanker.