De beste underholdningsbloggene

En god underholdningsblogg skal inneholde nyheter om stjerner, kjendiser, filmer, TV og lignende. Eller den skal handle om spill og hobbyer. Det finnes noen kjendisblogger på norsk, blant annet hos enkelte nettaviser, men de største kjendisbloggene er på engelsk.

Funny or Die er en populær underholdningsblogg med mer enn 7,8 millioner lesere hver måned. Popwatch er en blogg med nyheter og sladder om kjendiser. En annen lignende blogg er jezebel. Celebritology er en blogg fra Washington Post, og Ecorazzi er en Hollywood blogg om kjendiser, sladder og miljøvern. PopEater dekker også nyheter fra Hollywood, og The Real Estalker er en guide til kjendisenes hjem, med bilder og sladder.

Hvis du liker norske blogger, har TV 2 blogger om underholdning. Mange av bloggene er skrevet av helt vanlige folk. Du finner også en mengde blogger på bloggurat.net. Der kan du lete etter blogger i ulike kategorier. Aktueltblogg.bloggspot.com har aktuelle nyheter og oppdateringer, og kjendisbloggen handler selvsagt om kjendiser.

Spillpikene.no er en blogg om spill og annen underholdning. Det finnes også mange bokblogger, som flukten fra virkeligheten – en bokblogg. SerieFreak er en blogg om TV-serier, og Martin Seth skriver en filmblogg.

Blogglink.no er en annen side der man finner en oversikt over morsomme og interessante blogger. Mange nettkasinoer har også blogger om spill og spillnyheter. Spill er jo også underholdning. Gamesradar.blog.com er en slik blogg, som oppdaterer spillerne om siste nytt. Hobbyblogger er også fin underholdning, og noen blogger er bare morsomt lesestoff som er underholdning i seg selv.