De beste skjønnhetsbloggene

Skjønnhetsblogger finnes i mange varianter. Noen blogger blir skrevet av profesjonelle, andre blir skrevet av helt vanlige jenter og kvinner. Skjønnhet og velvære er viktig for at man skal føle seg bra, og det er kanskje derfor skjønnhetsblogger er så populære.
Skjønnhet
Dersom man vil lese skjønnhetsblogger som er skrevet av helt vanlige bloggere, kan man gå inn på siden til en bloggportal. Der kan man som regel søke etter blogger som handler om et bestemt tema. Skjønnhetsbloggerne tar for seg det meste. Noen bloggere begrenser seg til et tema, mens andre blogger om alt som har med skjønnhet og velvære å gjøre. En av de mest populære skjønnhetsbloggene er Beauty Fuzz. Denne bloggeren ble kåret til årets skjønnhetsblogger i 2012, og har mange gode tips å komme med.

Gode tips og nyheter om skjønnhet og velvære, finner man også på Swiss Clinics blogg. Her kan man lese interessante artikler, og få mange gode tips til et bedre liv. Bloggen dekker både hud, hår, trening, kosthold og velvære generelt.

Nettsidene Side2.no dekker mange tema, fra nyheter og sport til skjønnhet og velvære. Her finner man motenyheter fra hele verden, i tillegg til treningstips, kostholdstips og sminketips. Utvalget av skjønnhetsblogger er veldig stort, og hvis man vil finne flere, kan man gå inn på nettsiden til en bloggportal og søke i bloggene deres etter tema. Da får man en liste over blogger som handler om det temaet man søker på.

Ettersom bloggportalene bare lister opp blogger som er registrert på deres side, kan det være lurt å søke hos flere bloggportaler. Da finner man garantert mange nye favorittblogger man kan følge.